Green Coffee Bean Extract i gruppen Browse by Goals (US) / Weight Loss hos Health to Happiness International Inc. (40091)
Green Coffee Bean Extract
Pris
149 kr / 111.75 kr
Antal: 


Green Coffee Bean Extract

Gå ned i vikt utan speciell diet

Detaljer Ingredienser Testimonials

Green Coffee Bean Extract Kapslar

Viktminskning utan speciell Diet

  • Helt Naturligt Kosttillskott för Viktkontroll
  • Bränner Fett och Socker
  • Ej Stimulerande
  • 100% Rent
  • Kaffein Fritt
  • Innehåller över 50% Chlorogen Syra
  • Stödjer reduktion av Kropssfett och Viktminskning
  • Individuella result varierar


Bästa Produkten med 400mg av 100% Rent Kliniskt prövat Green Coffee Bean Extract i varenda kapsel

Om du ännu inte har hört talas om de fantastiska resultaten i samband med Green Coffee Bean Extract, så lyssna upp! Toppuniversitet från hela USA, konstaterade läkarna, och konsumenttestpersonerna verkar alla vara överens om att detta är ett bra komplement för att lägga till din kost och viktminskningsrutin! I själva verket, en dubbelblind placebostudie på minst 22 veckor, visade fantastiska resultat! Personer som tog gröna kaffebönor extrakt förlorade ett genomsnitt på 10% total kroppsvikt utan att ändra något i sin kost eller sina motionsvanor! Hur fungerar det? Det finns en välgörande substans i gröna kaffebönor extrakt som kallas klorogensyra, som hjälper till att påskynda kroppens naturliga mekanismer för viktminskning, för att hjälpa till att ge dig den kropp som du önskar. 

Hur verkar Green Coffee Bean för att stödja viktkontroll?

Det är en mycket viktig naturlig aktiv substans som kallas klorogensyra. Klorogensyra verkar genom att hämma frisättningen av glukos i kroppen och på samma gång öka metabolismen eller "bränning" av fett i levern. Dessa två mekanismer kombinerat tillsammans hämmar upptaget av fett och eliminerar viktökning.

The Swedish Diet Green Coffee Bean har hela 50 % Chlorogenic Syra för besta möjliga resultat!

Innehåll: 60 kapslar (30 dagars förbrukning)

Dosering: 2 kapslar 

Bruksanvisning:
Ta två (2) Green Coffee Bean kapslar dagligen en gång per dag. Kapslarna tas före en måltid med ett glas vatten. För bästa resultat använd tillsammans med The Swedish Diet System och följ kost-och motionsprogrammet för optimal viktminskning. Resultaten varierar beroende på individ.

Varning:
Endast för vuxna (18 år och äldre). Ta inte mer än 2 kapslar per dag. Använd ej om du är gravid, ammar, tar receptbelagda läkemedel, har en leversjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn, förvara vid 15-30 ° C (59-86 ° F) och skydda mot värme och fukt.

Tillverkad i USA för Health to Happiness International, Inc.

Kvalitetsgaranti:
Varje kapsel av The Swedish Diet Green Coffee Bean tillverkas i USA inom en GMP-certifierad anläggning. Good Manufacturing Process Standarder är de högsta och mest strikta riktlinjer i näringstillskott industrin. Vi använder bara de finaste och högsta kvalitets -ingredienser tillgängliga.