Kostfiber kapslar med Naturligt Fiber

Fiber Plus är ett perfekt fiber kosttillskott för dagligt bruk, med en balans av essentiella lösliga och olösliga fibrer. Den
innehåller också Psyllium Husk i den proprietära örtblandningen för maximal effektivitet.

En bra källa till lösliga och olösliga kostfiber. *

➤Hjälper till att upprätthålla regelbundenhet.*

➤Främjar matsmältningen.*


Fördelarna med Fiber: För Ditt Hjärta, Vikt och Energi

Konfunderad om fiber? Du är inte ensam. Kostfiber är ett missförstått näringsämne. Många människor vet att det är viktigt, men inte
mycket mer än så. Vi kommer att försöka informera dig på de två huvudtyper av fiber - lösliga och olösliga - var du hittar dem, och de
hälsofördelar som de tillhandahåller.Fibrer finns naturligt i växter som vi äter. De är delar av växten som inte bryts ner i magen, och i stället går via vårt system osmält.
Alla kostfibrer är antingen lösliga eller olösliga. Båda typerna av fiber är lika viktiga för hälsan, matsmältning, och kan hjälpa till att
förebygga sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, diabetes, fetma, divertikulit och förstoppning .

Kostfiber: Olöslig vs Löslig

Lösliga fibrer löser sig i vatten. Olösliga fibrer inte. I viss utsträckning avgör dessa skillnader hur varje fiber funktion
i kroppen gynnar din hälsa .

Lösliga fiber absorberar vatten och bildar en gel, vilket fördröjer matsmältningen. Lösliga fibrer fördröjer tömningen av magen och
gör att du känner dig mätt, vilket hjälper till att kontrollera vikten. Den långsammare magtömningen kan också påverka blodsockernivåerna och ha en gynnsam effekt på insulinkänsligheten, vilket kan hjälpa till att kontrollera diabetes. Lösliga fibrer
kan också hjälpa till att sänka LDL (det "onda " ) kolesterolet genom att störa upptaget av kolesterol .


Källor av lösliga fiber:
 havregryn, havre spannmål, linser, äpplen, apelsiner, päron, havrekli, jordgubbar, nötter, linfrön, bönor, torkade ärtor, blåbär, psyllium, gurka, selleri och morötter.

Olösliga fibrer anses gut- friska fibrer eftersom de har en laxerande effekt och lägga huvuddelen av kosten, bidrar till att förhindra
förstoppning. Dessa fibrer löser sig inte i vatten, så de passerar genom mag-tarmkanalen relativt intakt, och påskyndar passagen
av mat och avfall genom tarmen. Olösliga fibrer finns främst i hela korn och grönsaker.

Källor till olösliga fibrer: fullkornsvete, fullkorn, vetekli, majs kli, frön, nötter, korn, couscous, brunt ris, bulgur, zucchini, selleri, broccoli,
vitkål, lök, tomater, morötter, gurka, gröna bönor, mörka bladgrönsaker, russin, vindruvor, skal av frukt och rotfrukter.


* THESE STATEMENTS HAVE NOT BEEN APPROVED BY THE FOOD AND DRUG ADMINISTRATION. THIS PRODUCT IS NOT INTENDED TO DIAGNOSE, TREAT, CURE OR pVENT ANY DISEASE.

 1 månads Paket för Vikt och Cleanse med Fiber i gruppen Kategorier / Viktkontroll hos Health to Happiness International Inc. (TSD2006)
 1 månads Paket för Vikt och Cleanse med Fiber
Pris
469 kr / 351.75 kr
Antal: 


1 månads Paket för Vikt och Cleanse med Fiber

Spara 28% på Paket med
Kostfiber och Colon Cleanser

Detaljer Testimonials
Med One Week/The Swedish Diet System kan du gå ned i vikt på ett naturligt sätt!

1 Månads Paket med Cleansing & Fiber:
4 Flaskor av The Swedish Diet 
1 Burk Fiber Plus kapslar
1 Burk med Colon Cleanser

Normalpriset för detta Program är 654kr
Beställ nu för endast 469kr och spara 185kr (-28%)          

OneWeek/Swedish Diet Systemet
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Minskar aptiten
  • Hjälper matsmältningen för att främja en hållbar viktminskning
  • Hjälper till att upprätthålla regelbundenhet

Den är laddad med vårdande vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror och elektrolyter som man behöver när man äter mindre för att gå ned i vikt. Den innehåller också fibrer och grönt te, bevisat att ge stöd i viktminskning. OneWeek/Swedish Diet Systemet rensar kroppen från gifter, stimulerar ämnesomsättningen och dämpar aptiten för att optimera en säker, hälsosam och snabb viktminskning.

Fiber Plus är ett perfekt fiber kosttillskott för dagligt bruk, med en balans av essentiella lösliga och olösliga fibrer. Den innehåller också Psyllium Husk i den proprietära örtblandningen för maximal effektivitet.

Vad är det som gör One Week/The Swedish Diet Systemet så unikt?
Det är inte en låg kolhydrat diet.
Det är inte ett aptitdämpande system.
Det är en säker och naturlig produkt
En naturlig måltidsersättare som tillsammans med god kost och måttlig träning hjälper dig att gå ner i vikt.

One Week/The Swedish Diet, ett naturligt kosttillskott och måltidsersättare är nyckeln i programmet. Det är viktigt för att det hjälper dig att ”städa” ditt matsmältningsområde från matrester och andra slaggprodukter.
One Week/The Swedish Diet är rik på vitaminer och mineraler för att fylla på vad du går miste om när du rensar kroppen.

Du tar One Week/The Swedish Diet varje dag i detta program. Blandas enkelt med vatten och du behöver bara ta den två gånger per dag.

Hur fungerar det?
One Week/The Swedish Diet metoden är ett program som kombinerar motion, kost och Diet Cleanse, en speciellt utformad och helt naturlig måltidsersättare. Måltidsersättaren är en viktig del i One Week/The Swedish Diet eftersom den innehåller naturliga ämnen som hjälper till att rensa ut i kroppen. På så sätt möjliggör du förbränningen av fettceller i kroppen. One Week/The Swedish Diet metoden gör det möjligt att minska kaloriintaget samtidigt som du behåller en hög energinivå och får den näring du behöver. Sporrad av resultaten som du kan se under första veckan kommer du att bli inspirerad av att följa programmet tills du har nått din idealvikt.

Med One Week/The Swedish Diet metoden får du en manual där du lätt kan följa med i instruktioner om hur du kan uppnå optimal viktförlust. Ett flertal recept är inkluderade för att du ska kunna fortsätta att äta god mat. Tillsammans med en mer hälsosam kosthållning och så lite som 20 minuters daglig träning kommer du att vara på rätt väg mot din idealvikt.

Bruksanvisning
För Viktminskning: 2 gånger per dag. Blanda 1 matsked med ett stort glas vatten och du tar den två gånger per dag

För Viktkontroll: 1 gång per dag. Blanda 1 matsked med ett stort glas vatten och du tar den en gång dagligen

One Week/The Swedish Diet rensar effektivt din kropp på gifter!
Många av alla de farliga ämnen som lagras i din kropp tas om hand och elimineras naturligt av kroppen själv, men vissa ämnen försvinner väldigt sakta eller inte alls. Bearbetade livsmedel och kemikalier blockerar och försvårar din kropps naturliga reningsprocess, saktar ner ämnesomsättningen och gör att du går upp i vikt. Med One Week/The Swedish Diet metoden kommer du att bli av med slaggprodukter, underlätta ämnesomsättningen och förlora vikt.

Den är hälsosam och näringsrik!
One Week/The Swedish Diet innehåller en rik blandning av över 30 livskvalitethöjande växter och örter. Den innehåller även fruktextrakt, aminosyror, vitaminer och mineraler som verkar som intensiv näring för kroppens celler. Genom att följa programmet kommer du att känna dig i bättre form och full av energi.


Kliniskt analyserad och testad
Resultaten från One Week/The Swedish Diet har godkänts genom en klinisk studie.
En viktig upptäckt som forskarna gjorde var att de medverkande tappade en genomsnittlig vikt av 3% kroppsfett* efter att ha gått på programmet i en vecka.
Även kolesterolvärdet och blodfetter (triglycerider) minskade. Detta visar att One Week/The Swedish Diet inte bara resulterar i viktminskning utan att det även är bra för den generella hälsan.
* Genomsnittligt resultat per person efter den första veckan.

Klicka här för att läsa hela studien
StudyOneWeek.pdf (pdf, 51 kB)Vi vill gärna höra din framgångshistoria!
Har du testat One Week/The Swedish Diet? Vill du dela med dig av din historia och bli en inspiration till massor av andra människor?
Skicka då din framgångshistoria till oss på info@theswedishdiet.com. Om du bifogar foton som vi kan använda oss av till vår marknadsföring kommer vi att belöna dig för detta med ett presentkort på 1000 kr att använda i vår webshop.

Vad du behöver veta om säkerheten med One Week/The Swedish Diet metoden.

Detta program har blivit framtaget för att stödja en säker viktminskning veckovis. Du bör övervaka din framgång.

Barn och tonåringar, gravida och ammande kvinnor, och människor med hälsoproblem inkl. bulimi, hjärtsjukdomar, njursjukdomar eller diabetes ska inte påbörja programmet utan att rådfråga sin läkare.

Om du står under behandling för andra tillstånd eller tar receptbelagd medicin ska du tala om för din läkare att du har börjat detta program. I vissa fall kan justeringar av medicinering behövas.

Viktminskning kan skapa fysiska förändringar i kroppen, såsom avbrott i menstuationen, tillfälligt håravfall och yrsel. Sådana förändringar kan indikera på allvarliga hälsoproblem. Rapportera alla sådana slags förändringar till din läkare.

Kom ihåg att hälsofördelarna från viktminskning kan reducera många av riskerna som är förknippade med övervikt och fetma. Även en liten viktnedgång (fem till tio procent av kroppsvikten) kan reducera dessa risker. Biverkningar och komplikationer som vissa personer känner när den går på diet och motionsprogram är oftast mindre än om man jämför med övervikt och fetma.

När du en gång har nått ditt viktmål, kommer du, som de flesta, känna att det är svårt att hålla vikten nere. du kan förbättra chanserna genom att lova dig följande (1) öka den regelbundna motionen och håll dig på minst medelnivå och (2) Ät sunt, recudera intaget av kolhydrater, näk fettintaget och öka mängden grönsaker, frukt och fullkorn. Även en viktminskning på tio procent av din vikt, som håller i sig, har visat sig vara välgörande.