Tan Optimizer i gruppen Kategorier / Hud hos Health to Happiness International Inc. (856629002150)
Tan Optimizer
Tan Optimizer
Pris
129 kr / 96.75 kr
Antal: 


Tan Optimizer

Brun utan sol kapslar ger även skydd mot solen

Detaljer Ingredienser Testimonials

Hudvårdande kosttillskott som hjälper dig att få en gyllenbrun hy

Kapslar med betakaroten, vitaminer och mineraler

Ett bra alternativ till brun utan sol produkter


Fördelar med Tan Optimizer:

Tan Optimizer verkar snabbt och innehåller Betakaroten och Lycopen som ger en fin pigmenterig av din hud tillsammans med en mängd olika vitaminer och mineraler som bidrar till normal hud och skyddar cellerna mot oxidativ stress.

 
Tan Optimizer är ett kosttillskott som hjälper dig att få en snygg solbränna på ett enkelt och säkert sätt oavsett om du vistas i solen eller inte. 

Betakaroten fungerar så att det tas upp och lagras i underhudsfettet. Betakarotenet i sig är svagt brun tonat och därmed får också huden en färgton som påminner om att man är lite solbränd. I kombination med pigmenteringen från solens strålar kan effekten bli att du upplever att du får en vacker solbränna snabbare än normalt. 

En fördel med betakaroten är att det förutom att trigga hudens förmåga att bli brun också lagras i kroppen och vid behov kan omvandlas till vitamin A. Betakaroten är ett förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hy och kroppen styr själv produktionen utifrån behov. 

Tan Optimizer innehåller också antioxidanterna Vitamin C, Vitamin E, Zink och Selen som alla är viktiga antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion och Zink bidrar till att bibehålla normal hud.