The Swedish Diet med Dubbel Dosering  i gruppen Kategorier / Detox hos Health to Happiness International Inc. (856629002006)
The Swedish Diet med Dubbel Dosering
Pris
229 kr / 171.75 kr
Antal: 


The Swedish Diet med Dubbel Dosering

Drick bort vikten
Naturligt!

Detaljer Ingredienser Testimonials

Vad är det som gör One Week/The Swedish Diet® System så unikt?

  1. Ökar ämnesomsättningen
  2. Minskar aptiten
  3. Underlättar matsmältningen
  4. En naturlig måltidsersättare som med god kost och måttlig träning hjälper dig gå ner i vikt
  5. Program inkluderat

One Week/The Swedish Diet Systemet ökar försiktigt ämnesomsättningen, minskar aptiten och underlättar matsmältningen för att främja en hållbar viktminskning. Den är laddad med vårdande vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror och elektrolyter som man behöver när du äter mindre för att gå ner i vikt. Den innehåller också fibrer och grönt te, som visat sig ge stöd vid viktminskning. One Week/The Swedish Diet Systemet rids försiktigt kroppen från skadliga gifter, stimulerar ämnesomsättningen och dämpar aptiten för att optimera en säker, hälsosam och snabb viktminskning.

Bruksanvisning
För Viktminskning: 2 gånger per dag. 
Blanda 1 kapsyl (30ml) med ett stort glas vatten och du tar den två gånger per dag

För Viktkontroll: 1 gång per dag. Blanda 1 kapsyl med ett stort glas vatten och du tar den en gång dagligen

Hur fungerar det?
One Week/The Swedish Diet® metoden är ett program som kombinerar motion, kost och Diet Cleanse, en speciellt utformad och helt naturlig måltidsersättare. Måltidsersättaren är en viktig del i One Week/The Swedish Diet eftersom den innehåller naturliga ämnen som hjälper till att rensa ut i kroppen. På så sätt möjliggör du förbränningen av fettceller i kroppen. One Week/The Swedish Diet metoden gör det möjligt att minska kaloriintaget samtidigt som du behåller en hög energinivå och får den näring du behöver. Sporrad av resultaten som du kan se under första veckan kommer du att bli inspirerad av att följa programmet tills du har nått din idealvikt.

Med One Week/The Swedish Diet metoden får du en manual där du lätt kan följa med i instruktioner om hur du kan uppnå optimal viktförlust. Ett flertal recept är inkluderade för att du ska kunna fortsätta att äta god mat. Tillsammans med en mer hälsosam kosthållning och så lite som 20 minuters daglig träning kommer du att vara på rätt väg mot din idealvikt. 

One Week/The Swedish Diet rensar effektivt din kropp på gifter! 
Många av alla de farliga ämnen som lagras i din kropp tas om hand och elimineras naturligt av kroppen själv, men vissa ämnen försvinner väldigt sakta eller inte alls. Bearbetade livsmedel och kemikalier blockerar och försvårar din kropps naturliga reningsprocess, saktar ner ämnesomsättningen och gör att du går upp i vikt. Med One Week/The Swedish Diet metoden kommer du att bli av med slaggprodukter, underlätta ämnesomsättningen och förlora vikt.

Den är hälsosam och näringsrik! 
One Week/The Swedish Diet innehåller en rik blandning av över 30 livskvalitethöjande växter och örter. Den innehåller även fruktextrakt, aminosyror, vitaminer och mineraler som verkar som intensiv näring för kroppens celler. Genom att följa programmet kommer du att känna dig i bättre form och full av energi. 

 
Kliniskt analyserad och testad
Resultaten från One Week/The Swedish Diet har godkänts genom en klinisk studie. 
En viktig upptäckt som forskarna gjorde var att de medverkande tappade en genomsnittlig vikt av 3% kroppsfett* efter att ha gått på programmet i en vecka. Även kolesterolvärdet  och blodfetter (triglycerider) minskade. Detta visar att One Week/The Swedish Diet inte bara resulterar i viktminskning utan att det även är bra för den generella hälsan.

* Genomsnittligt resultat per person efter den första veckan.
 
 
Vi vill gärna höra din framgångshistoria!
Har du testat One Week/The Swedish Diet? Vill du dela med dig av din historia och bli en inspiration till massor av andra människor?
Skicka då din framgångshistoria till oss på info@theswedishdiet.com. Om du bifogar foton som vi kan använda oss av till vår marknadsföring kommer vi att belöna dig för detta med ett presentkort på 500 kr att använda i vår webshop.
 

Vad du behöver veta om säkerheten med One Week/The Swedish Diet metoden.

Detta program har blivit framtaget för att stödja en säker viktminskning veckovis. Du bör övervaka din framgång.
 
Barn och tonåringar, gravida och ammande kvinnor, och människor med hälsoproblem inkl. bulimi, hjärtsjukdomar, njursjukdomar eller diabetes ska inte påbörja programmet utan att rådfråga sin läkare.
 
Om du står under behandling för andra tillstånd eller tar receptbelagd medicin ska du tala om för din läkare att du har börjat detta program. I vissa fall kan justeringar av medicinering behövas.
 
Viktminskning kan skapa fysiska förändringar i kroppen, såsom avbrott i menstuationen, tillfälligt håravfall och yrsel. Sådana förändringar kan indikera på allvarliga hälsoproblem. Rapportera alla sådana slags förändringar till din läkare.
 
Kom ihåg att hälsofördelarna från viktminskning kan reducera många av riskerna som är förknippade med övervikt och fetma. Även en liten viktnedgång (fem till tio procent av kroppsvikten) kan reducera dessa risker. Biverkningar och komplikationer som vissa personer känner när den går på diet och motionsprogram är oftast mindre än om man jämför med övervikt och fetma.
 
När du en gång har nått ditt viktmål, kommer du, som de flesta, känna att det är svårt att hålla vikten nere. du kan förbättra chanserna genom att lova dig följande (1) öka den regelbundna motionen och håll dig på minst medelnivå och (2) Ät sunt, recudera intaget av kolhydrater, näk fettintaget och öka mängden grönsaker, frukt och fullkorn. Även en viktminskning på tio procent av din vikt, som håller i sig, har visat sig vara välgörande.