Kroppens första försvarslinje är en frisk tjocktarm. Däremot kan vår interna avgiftnings process brytas ned från: exponering för miljögifter i vår luft, mat och vatten, dålig kost, brist på lämplig fiber, överdrivet intag av alkohol och koffein, hög stress, brist på motion, överanvändning av antibiotika och receptbelagda läkemedel. Detta ger ett tillstånd av toxicitet och kolon rengöring blir då en av de viktigaste stegen i avgiftning.

Indikationer
Är du äcklad av en utbuktande mage?
Är du trött på att svälta dig själv bara för att se vågen knappt röra sig nästa morgon när du väger dig?
Har du saknat energi?
Kämpar du ofta mot förstoppning?


Tja, det kanske förvånar dig att veta att allt detta skulle kunna bero på att ha en igensatt tjocktarm . Om din tjocktarm  blir igensatt med påverkande avföring, eller med andra ord, om du blir förstoppad eller om du inte har regelbundna och konsekventa tarmrörelser kan du snabbt få oönskad vikt, förlora energi och till och med drabbas av en rad allvarliga hälsoproblem.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på detta gemensamma problem - och det är Colon Cleanser. Det är en säker, bevisat effektiv, helt naturlig kolon rengöring som fungerar lika bra för både kvinnor och män, och som hjälper till med viktminskning, ökar din energi och hjälper dig att må mycket bättre genom att på ett säkert sätt ta bort gifter upbyggda i din tjocktarm . Som en extra bonus kommer du att förlora magfett och din energi och ditt humör förbättras märkbart.
Colon Cleanser i gruppen Kategorier / Viktkontroll hos Health to Happiness International Inc. (TSDCC100)
Colon Cleanser
Pris
139 kr / 104.25 kr
Antal: 


Colon Cleanser

Rensar tarmarna och förhindrar förstoppning

Detaljer Ingredienser Testimonials
The Swedish Diet Colon Cleanser rensar tarmarna från onödiga matrester och hjälper till att förhindra förstoppning.

Denna speciella blandning av ingredienser stödjer kroppens egna naturliga rengöringsfunktioner. Den är utformad för att främja matsmältningen och eliminering. Med Cascara Sagrada och andra laxerande örter som hjälper till att ta bort matrester från tjocktarmen och förhindra förstoppning.

Denna Colon Cleanser är en fantastisk rengörare som även är bra för viktminskning
Tjocktarmen är ett av de primära organen som är inblandade i kroppens interna avgiftning och elimineringsprocess. En ren tjocktarm med en hälsosam balans av tarmfloran är kroppens första försvarslinje
  • Milt laxerande effekt som försiktigt rensar bort osmält mat och skadliga gifter ur kroppen
  • Hjälper till att rensa och återställa din kropp och hjälper till att eliminera skadliga gifter
  • Minska magfettet och få en plattare mage 
  • Perfekt som tillägg vid användning med våra Swedish Diet Viktminskningsprodukter
  • Individuella resultat kan variera från person till person 

Innehåll:
90 kapslar per burk (räcker 15 dagar)
 
Bruksanvisning
Ta 3 kapslar två gånger per dag med en måltid, eller enligt anvisningar från din läkare. Överskrid ej 6 kapslar per dag. Behållaren förvaras väl tillsluten på en sval, torr plats. Förvaras utom räckhåll för barn. Gravida eller ammande kvinnor, eller någon som tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd, bör konsultera en läkare innan du använder detta eller andra kosttillskott.
 
Kvalitet:
Certifierad styrka och renhet. Garanterad tillfredsställelse.
 
Allergi:
Produkten innehåller inte någon av de stora livsmedelsallergener: mjölk, ägg, fisk, skaldjur skaldjur, nötter, vete, jordnötter och sojabönor. Glutenfri.